Helyer Davies Architects Helyer Davies Architects

Helyer Davies Architects

Brandy Hole Lane - Chichester

Located on the urban side of Brandy Hole Lane, on the edge of Chichester, this bespoke replacement dwelling sought to provide a large modern family home with annex accommodation above a detached garage.

Using materials in keeping with the local vernacular, such as brick and flint and timber cladding, the design complements the character of the area which draws on the Arts and Craft style.

Throughout the detailed design, we worked closely with KSR Lighting to ensure the lighting design showcased the architectural forms and landscape design.

Share:
Brandy Hole Lane - Chichester
Brandy Hole Lane - Chichester
Brandy Hole Lane - Chichester
Brandy Hole Lane - Chichester
Brandy Hole Lane - Chichester